Rengör din hud från grunden

VERA BLACK erbjuder professionell hudbehandling i hemmet med hjälp av en vakuumframkallande sugkraft som avlägsnar död hud, smuts, pormaskar och annan oönskad ojämnhet från huden.

Vad gör Vera Black?

Det produkten gör, utöver att eliminera pormaskar, är att den avlägsnar all död hud och oljighet som sedan ligger till grunden för återkommande problem samt att åkommor och andra olägenheter inte blir bestående.

Slipp dyra besök för ansiktsbehandling

Så för dem som inte vill betala för en hel ansiktsbehandling för att komma åt ett koncentrerat problem finns nu den geniala nya produkten ”VERA Black” som utklassar de flesta andra angreppsätt och som har exploderat i popularitet senaste tiden.

Färger som hjälper dig med din hudvårdsrutin

Röd - mjuk hud

Ger dig tillbaka elasticiteten i huden

Grön - Glowig hud

Gör så att ditt hud får ett fint lyster

Blå - återställ

Tar bort pormaskar och återställer din hud till sitt naturliga glow

5 olika munstycken ingår

Ökar blodcirkulationen

Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

För att undvika bildandet av pormaskar måste man hålla huden ordentligt ren, från grunden.

Förebygger ålderstecken

Vid regelbunden användning hjälper produkten även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna

Vad är fördelen med vakumteknik?

Fördelen med en vakuumteknik är att man bekämpar problemet på djupet. Porerna rotar sig ner i huden och kommer att fortsätta skapa mini-infektioner och förutsättningar för en dålig hud om man inte eliminerar problemet ordentligt.

Hur skapas pormaskar?

Pormaskar skapas av oxiderat melanin och bildas ofta när öppna porer kloggas igen med ett överskott av olja och döda hudceller. När huden sen börjar producera överskott av talg/selum på grund av hormonella hudbalanser uppstår pormaskar som ett resultat.

Pormaskar består ofta av mycket bakterier och tenderar därför att dra ner hudens kvalité och skapa irritationer och bör hanteras kontinuerligt och effektivt med rätt produkter.

För vem passar Vera Black?

VERA Black passar alla som på ett skonsamt och effektivt sätt vill ta hand om sin hud och avlägsna döda hudceller, oljig hud eller pormaskar och som vill spara pengar på dyra ansiktsbehandlingar.

Framförallt bör det passa dig som stämmer in på någon eller några av nedan:

  • Använder smink dagligen
  • Har svårt att få till jämnheter runt näsan och i T-zonen
  • Konsumerar alkohol (vilket påverkar huden och skapandet av pormaskar!)
  • Bor i eller vistas mycket i stadsmiljö
  • Använder hudvårdsprodukter eller kosmetika som innehåller alkohol eller är oljebaserade
  • Tränar mycket och exponeras för svett i och runt om ansiktet
  • Har problem med Acne eller mycket finnar
  • Har haft mycket Acne eller finnar som ung
Josefin B
Läs mer
Använder dagligen numera, känns så fräscht och lent efteråt! Perfekt med trådlös laddning och så himla enkel att rengöra! Fick hem den på mindre än 2 dagar, typ aldrig hänt förut. Rekommendears 🙂
Isabella K
Läs mer
WOW. Tyckte den var jättebra och skulle rekommendera alla att testa VERAs ansiktsborste. Speciellt då man kan använda det mjuka borsthuvudet till att smörja in cleans eller annan kräm och silikonhuvudet till vanlig rengöring.
Caroline
Läs mer
Köpte först en mkt billigare variant men den va heelt värdelös, och gick isönder direkt.. så nu köpte jag originalet från VERA och den fungerar fantastiskt! 😍😍
Mira s
Läs mer
Funkar bra! Haft problem med oljig/oren hud runt näsan väldigt länge och testat nästan allt.. Tills jag Hittade denna från VERA! Jättebra kundservice också som hjälpte mig med några korta frågor