✨ Just nu erbjuder vi våra kunder 20% rabatt! ✨

Bästa blackhead-remover

Spara 154kr idag på VERA's Blackhead Remover

17 oktober, 2020

Bäst Pormaskrengörare / Blackhead Remover på marknaden 2020

Bästa Portmaskrengöraren / Blackhead Removern på marknaden 2020

Om du upplever oljig hud, pormaskar eller i allmänhet ojämnheter i din hy är du inte ensam.

Om du känner dig stressad, använder smink dagligen eller har allmänt svårt att få till den där jämnheten som du strävat efter i din ansiktshud finns det mängder av olika sätt att avsevärt förbättra detta.

Pormaskar är en av de absolut mest irriterande hud-åkommorna och kan orsakas av många olika anledningar.

Därtill så är det nästintill irrelevant vad du gör i övrigt med din hud, har du problem med pormaskar så slår det oftast över och drar ner din hudkvalité över lag.

Därför är det snabbaste sättet att uppnå en fräsch och jämn hud att göra sig av med sina pormaskar.

Vad orsakar pormaskar?

Pormaskar skapas av oxiderat melanin och skapas ofta när öppna porer kloggas igen med ett överskott av olja och döda hudceller.

När huden sen börjar producera överskott av talg/selum på grund av hormonella hudbalanser uppstår pormaskar som ett resultat.

Pormaskar består ofta av mycket bakterier och kan därför leda till hud acne och övriga hudinfektioner eller irritationer och därför bör pormaskar hanteras kontinuerligt och effektivt.

Vilka är VERA?

VERA är ett svensketablerat varumärke med fokus på hudvårdsprodukter som alltid håller hög kvalité.

Vi skapar en nära relation med våra kunder genom en hög grad av integrering och kommunikation vilket gör att vi kontinuerligt utvecklas för att fylla våra kunders efterfrågan och tar fram marknadens bästa skönhetsprodukter.

VERA tar fram hela sitt produktsortiment av skönhetsprodukter där vi är belägna i Stockholm och har väldigt korta leveranstider.

Vi skickar alla våra varor direkt inom Sverige för bästa möjliga service och vår kundtjänst svarar alltid på dina frågor.

Vi vill förtjäna varje kundrelation och varje produktförsäljning.

Hur fungerar VERA’s Blackhead Remover?

Det är normalt att initial vara ifrågasättande till nya ansiktsrutiner, det är ju trots allt huden det handlar om! Huden är ett väldigt delikat och känsligt område, så att läsa på kring produkterna som ska ta hand om den är absolut bästa vägen att gå.

Ojämnheter i huden, speciellt kring T-zonen och för pormaskar, är väldigt svårt att på ett trovärdigt sätt behandla på lång sikt och med enkelhet.

Ansiktsmasker och andra hemmasnickrade kurer har försökt och till stor del inte lyckats uppnå önskvärt resultat.

Så för dem som inte vill betala för en hel ansiktsbehandling stup i kvarten finns nu den geniala nya produkten ”VERA Blackhead Remover” som utklassar de flesta andra angreppsätt och som har exploderat i popularitet senaste tiden. Fördelen med en vakuumteknik är att man bekämpar problemet på djupet.

Porerna rotar sig ner i huden och kommer att fortsätta skapa mini-infektioner och förutsättningar för en dålig hud om man inte eliminerar problemet ordentligt.

Det VERA’s Blackhead Remover gör, utöver att eliminera pormaskar, är att den avlägsnar all död hud och oljighet som sedan ligger till grunden för att problemen återkommer och blir bestående.

Fördelar med VERA’s Vakuumteknik i att avlägsna pormaskar

Sättet som produkten fungerar är att vakuumtrycket suger ut tilltäppande materia och ojämnheter från huden.

Om du använder vakuumteknik framför ansiktsmasker eller (enbart) andra serum finns det en hög risk att du inte lyckas behandla problemet fullständigt. VERA’s Blackhead Remover kommer med 5 olika munstycken för att anpassa både koncentrationen av vakuumtrycket men också för att skapa en jämnhet mellan munstycket och specifikt behandlat område.

Utöver det finns det 4 olika sugstyrkor för vart du är i behandlingen. Inledningsvis är det att rekommendera lägre styrka för att både du och din hud ska anpassa sig efter den nya behandlingsmetoden men också för att olika delar av ansiktet kräver olika sugstyrkor.

VERA’s Blackhead Remover är framtagen för att på ett så skonsamt sätt som möjligt skapa ett så bra resultat som möjligt.

VERA’s sugmunstycken är försedda med skonsam ekologisk ”ABS”-plast tack vare sin tålighet och låga grad av plastgifter.

Utöver det så exfolierar vakuumtekniken upp till dubbelt så effektivt som en ansiktsmask eller en ansiktsskrubb.

För vem passar VERA’s Blackhead Remover?

VERA’s Blackhead Remover passar alla som på ett skonsamt och effektivt sätt vill ta hand om sin hud och avlägsna döda hudceller, oljig hud eller pormaskar och som vill spara pengar på dyra ansiktsbehandlingar.

Framförallt bör det passa dig som stämmer in på någon eller några av nedan:

 

 • Använder smink dagligen
 • Har svårt att få till jämnheter runt näsan och i T-zonen
 • Konsumerar alkohol (vilket påverkar huden och skapandet av pormaskar!)
 • Bor i eller vistas mycket i stadsmiljö
 • Använder hudvårdsprodukter eller kosmetika som innehåller alkohol eller är oljebaserade
 • Tränar mycket och exponeras för svett i och runt om ansiktet
 • Har problem med Acne eller mycket finnar
 • Har haft mycket Acne eller finnar som ung

Hur använder man VERA’s Blackhead Remover?

Hur ofta och hur grundligt man väljer att göra varje behandling är upp till var och en och brukar falla sig naturligt när man väl fått hem sin produkt. Därför behöver våra instruktioner inte vara skrivna i sten utan mer som en hänvisning till hur våra experter har uppnått bästa resultat.

 

 1. Innan första användning är det rekommenderat att ladda upp batteriet fullt för att säkra en lång livslängd.
 2. Öppna upp dina porer med varmt vatten eller ånga och se till att din hud inte är torr innan användning för att få ett så bra resultat som möjligt.
 3. Testa sugstyrkan på din handled eller annan kroppsdel innan du använder den på ditt ansikte.
 4. Ha inte sug munstycket på en plats för länge då det kan resultera i hudirritation. Vinkla sug munstycket när du lyfter det från huden för att undvika hudirritation. Röd hud efter användning är vanligt och försvinner inom några minuter.
 5. Behandla inte huden mer än 1–2 gånger i veckan och avbryt behandlingen om din hud känns ovanligt irriterad. Det kan ta upp till 2–4 veckor innan du ser resultat, så ha tålamod och stressa inte behandlingen

 

Pormaskrengöring med VERA’s Blackhead Remover

Frågor och Svar

Fråga: Fungerar en Blackhead Remover?

Svar: VERA’s Blackhead Remover har blivit testad och är framtagen för att ge ett optimalt resultat. Följer man bara instruktionerna som följer med produkten och är ihållig i sin behandling finns det ingenting som pekar på att produkten inte skulle fungera som utlovat. Extra viktigt att följa instruktionerna om att värma upp porerna med en varm handduk eller ånga (t.ex. en dusch) inför användning.

Fråga: Är en Blackhead Remover dålig för huden?

Svar: Som vi har konstaterat tidigare är en pormaskbehandling med en vakuumteknik MINDRE skadlig för huden än ett långvarigt gnuggande med ansiktsskrubber eller andra verktyg. Anledning till det här är att behandlingen inte behöver utföras i lika stor utsträckning och är mycket effektivare att få jobbet gjort på djupet. Däremot kan man uppleva lite rödhet direkt efter en behandling men det avtar relativt fort.

Fråga: Hur lång tid kan det ta innan jag kan förvänta mig ett resultat?

Svar: Många både ser och känner ett positivt resultat efter första användningen, om gjort på rätt sätt. Gör man inte det kan det bero på att man inte öppnat porerna tillräckligt mycket eller att det kan krävas flera behandlingstillfällen. Däremot så bör man vänta ca 4 veckor efter att ha följt instruktionerna innan man når fullt resultat.

Fråga: Vad ska jag använda efter utförd behandling?

Svar: För bästa resultat så är en viktig hudvårdsrutin efter behandlingen viktig. Börja alltid med att kyla ner huden och stänga pormaskarna igen med en kall handduk eller kallt vatten. Därefter kan du rengöra huden med en mild facial cleanser följt av en toner eller mjukgörande ansiktskräm. Låt det gärna gå några minuter efter att du har rengjort ansiktet innan du applicerar ansiktskrämen.

Spara 154kr idag på VERA's Blackhead Remover

VERA.
- Svensketablerade hudvårdsprodukter

Nuvarande utbud av produkter.

Sold out

Sold out

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända