✨ Just nu erbjuder vi våra kunder 20% rabatt! ✨

VI LEVERERAR FRÅN OCH INOM SVERIGE

Hos oss behöver du inte vänta på att en produkt ska levereras från något lager i Kina - vi levererar direkt från vårt lager i Stockholm!

VERA är ett svensketablerat företag och alla våra produkter skickas från vårt lager i Stockholm, Sverige. På så vis kan vi erbjuda väldigt snabb och smidig leverans och kundservice.

Vår normala leveranstid inom Sverige är 1-2 dagar.

Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-2 dagar. Alla tidsangivelse avser helgfri vardag. I kassan står ett beräknat leveransdatum för varje fraktsätt. Detta datumet är ett uppskattat datum, och vi kan inte garantera det. Tänk på att det vid t.ex. julhandeln kan uppstå förseningar.  

Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. 

    Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail, innehållandes kollinummer och spårningslänk. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

    OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.