✨ Just nu erbjuder vi våra kunder 20% rabatt! ✨

90-dagars nöjdhetssgaranti

Full återbetalning på din produkt? Fortsätt läs nedan

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att lita på att en produkt är lika bra som den marknadsförs. Därför har vi bestämt oss för att erbjuda en 90-dagars nöjdhetsgaranti med 100% återbetalning på din produkt!

Hur du gör för att ta del av nöjdhetsgarantin:

1. För att vara berättigad till vår nöjdhetsgaranti så måste du ha köpt någon av våra produkter från productsbyvera.com mellan 1 september 2020 och 31 december 2021.

2. När du vill ta del av vår nöjdhetsgaranti så mailar du oss via vårt kontaktformulär med titeln "90-dagars nöjdhetsgaranti" och förklara att du vill ta del av den. 

3. Använd produkten du vill ska vara berättigad till vår nöjdhetsgaranti minst 70 dagar, men inte mer än 90 dagar från köptillfället.

4. Är du då fortfarande inte nöjd med produkten så kan du maila oss via vårt kontaktformulär med din återbetalningsförfrågan. Glöm inte att nämna namn och ordernummer. 

5. När din förfrågan mottagits och godkänts av oss, skicka tillbaka produkten i sin originalförpackning via rekommenderad post till adressen som tillhandahålls i vårt svarsmail. Kostnader för återsändningen står käranden för och kommer inte ersättas. 

6. Ofullständiga, oläsliga eller olagliga återbetalningsförfrågningar kommer automatiskt nekas och kommer meddelas.

7. Väl återfådd, och ovanstående kriterier ifyllda, kommer vi återbetala dig priset du betalade för produkten och via samma betalningsmetod som användes när köpet genomfördes.